Descopera
gama noastra
de servicii

 


cel mai bun management al calității, al resurselor umane şi al timpului

Furnizor complet de servicii si produse în urmatoarele domenii

Prelucrari Mecanice

Societatea dispune de utilaje CNC OKUMA de ultimă generație (freze și strunguri de până la 9 axe) pentru strunjire, frezare, mortezare, rectificare și danturare precisă. Utilajele clasice permit strunjire, frezare, rectificare plană și rotundă, mortezare, frezare/alezare și găurire în coordonate, asigurând calitate superioară și precizie ridicată.

Rebobinare

SC HERMI CONSTRUCT SRL oferă servicii de rebobinare pentru motoare asincrone (una, două sau trei turații, până la 210 kW), motoare asincrone cu rotor bobinat, motoare de curent continuu, servomotoare Siemens, transformatoare, platouri magnetice, tahogeneratoare și motoare broșă pentru CNC-uri cu turație de până la 90.000 rpm.

Executie Matrite si Stante

Executăm matrițe și ștanțe pe utilaje CNC OKUMA de înaltă precizie. Echipa noastră de sculeri-matrițeri utilizează o mașină de rectificat ghidaje cu coloane duble și deschidere laterală (cursa mesei 3600mm lungime și 1100mm lățime), având două broșe: una pentru rectificare plană și cealaltă pentru prelucrare la diferite unghiuri.

Reparatii Masini - Unelte

Efectuăm reparații capitale pentru mașini unelte și retrofituri pentru modernizare. Echipa noastră înlocuiește elementele mecanice de acționare și echipează mașinile cu aparatură performantă electrică, automatizată și software, asigurând performanțe superioare în prelucrare, calitate, precizie și randament.

Relocari Utilaje Industriale

Oferim servicii complete pentru deconectarea, manipularea, încărcarea/descărcarea, transportul, montajul pe poziție și punerea în funcțiune a utilajelor, asigurând o tranziție eficientă și sigură între etapele de instalare și utilizare a echipamentelor industriale.

Sudura

Oferim servicii de sudură cu electrozi înveliți, sudură WIG (Wolfram Inert Gaz), sudură MIG-MAG și sudură oxigaz, acoperind o gamă largă de tehnici și materiale pentru a satisface nevoile variate ale proiectelor și aplicațiilor.

Proiectare si Executie

Oferim servicii de electrica și automatizare, programare Programable Logic Controller (PLC), mecanică pentru mașini unelte și instalații tehnologice, instalații hidraulice și pneumatice, și relevare documentație tehnică.

Reparatii si Intretinere Masini – Unelte

Oferim servicii complete în domeniile electrică și automatizare, mecanică, hidraulică, pneumatică și prelucrări mecanice, acoperind nevoile diverse ale clienților noștri și asigurând soluții integrate și eficiente pentru proiectele lor.